Radio BalkanFox

Mihina smrt Arijanu naterala da se izdigne iz pepela

Mihina smrt Arijanu naterala da se izdigne iz pepela

Nije tajna da je još na početku suprugove borbe Arijana podršku potražila u roditeljima i bratu Valteru Rapaconiju. Bez topline zagrljaja oca i majke ona zasigurno ne bi uspela da se tako jako i snažno nosi sa svim dešavanjima od 2019. godine, kada je Mihajloviću prvi put dijagnostikovana leukemija.

Pročitajte Najbolji drug iz detinjstva mu je zapalio rodni dom, a Miha mu je oprostio – Ovde je živeo Siniša Mihajlović FOTO

Mihina smrt

Foto: Instagram

U zagrljaju roditelja i brata ona se lagano priprema za venčanje mezimice Virdžinije, koja će svom izabraniku, fudbaleru Alesandru Voljaku uskoro izgovoriti sudbonosno da. Dve godine je prošlo od veridbe, u međuvremenu Miha nas je napustio, ali je zato na svet stigla naslednica sportiste i influenserke. Devojčica je donela novu radost u čitavu porodicu.

Pročitajte Miha nije dočekao da vidi svog anđela – Udaje se Virdžinija Mihajlović, tata nije tu da joj da blagoslov FOTO

Mihina smrt

Foto: Instagram

Arijana Mihajlović nakon Mihine smrti posvetila se odgoju unuke, a evo sada je dobila razlog više za radost. Na raspolaganju je Virdžiniji za sve pripreme oko venčanja, okrenuta je i drugim naslednicima, dok ni lekovite sate sa bratom ona nikako ne propušta, piše Story.

Pročitajte Tuga: Arijana Mihajlović na Sinišin rođendan objavom svima slomila srce, stiže joj podrška sa svih strana (FOTO)

Valter Rapaconi, ako je suditi po Instagramu, prirodnjak je i takođe sportista. Odlazi u teretanu, odlično izgleda, ali prvenstveno je on posvećen prirodi. Okružen životinjama i zelenilom svoj je na svome, a čini se da lagano on to svoje viđenje prenosi i na sestru, kojoj je u ovom momentu definitivno neophodan dodir sa prirodom, koja se mnogima pokazala lekovitom. Ispod njihove zajedničke slike Arijana je napisala:

– Kao grane na drvetu rastemo i odlazimo u suprotnim pravcima, ali naš koren ostaje isti i snažan.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram
Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE