Radio BalkanFox

Mile Kitić surovo odgovorio Jovani: “Gledao sam tvoje klipove, dozvolila si ti sebi mnogo lošije stvari”

Jovana Jeremić, Mile Kitić,

Foto: Milena Đorđević, Nikola Tomić

Mile Kitić oštro je odgovorio Jovani Jeremić na osude zbog toga što je na jednom nastupu, inspirisan onim što radi Dragomir Despić Desingerica, skinuo patiku i udarao istom ljude po glavi.

To je njeno mišljenje, nije me to uvredilo, meni je to u tom trenutku bilo interesantno da uradim i uopšte se ne kajem zbog toga. Dozvolila je ona sebi mnogo lošije stvari, video sam njene klipove, nikada ih nisam komentarisao, ali mogu reći da radi mnogo gore stvari od toga – istakao je Kitić.

Kaže, rado bi sarađivao sa Desingericom.

Pisalo se dosta o tome, ja sam malo napravio šou, malo su ga osudili, a on je takav lik. Meni se to svidelo kod njega, možda će mi neko sad to zameriti, simpatičan mi je, pa sam uzeo malo da ga imitiram, ali shvatili su svi da je to šala. Sarađivao bih sa Desingericom. Ako mogu mladima da pomognem, što da ne – rekao je Mile za Blic.

Podsetimo, Jovana je o Miletovom “udaranju” patikom kazala da se tu radi o krizi matorih godina.

Reći ću samo jednu rečenicu, kriza matorih godina. Nedopustivo je da se jedna takva zvezda tako ponaša. To ne smeju da budu uzori omladini, ko se drogira, ko se tako demonski ponaša… To su demoni. Ne bih želela da satanizam zavlada našom scenom – rekla je Jovana za Svet.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE