Radio BalkanFox

Mileni Kačavendi nastradao verenik – Telegraf.rs

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić Slavnić

Printksrin: Instagram/milenakacavenda Instagram/ ana_76___

Milena Kačavenda proživljava pakao, umesto da obuče venčanicu, ona je u dubokoj crnini. Kuma Ane Ćurčić, trebalo je za Đurđevdan da se uda, ali je zbog Dana žalosti svadba morala da se pomeri, a samo pet dana kasnije njen verenik je nastradao.

Kačavenda još uvek ne može da dođe sebi od šoka. Njen verenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći, a ona je sve vreme svoju tugu držala u sebi, kako bi bila pribrana i izborila se da njena kuma Ana Ćurčić izgura do kraja rijalitija “Zadruga 6”.

Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam venčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog Dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj verenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo. Eto to je moja sudbina – kaže Kačavenda za “Informer” i objašnjava zašto je sve vreme ćutala o tome.

Milena Kačavenda

Printskrin: Youtube/amig show

U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto tako je to ostalo u senci. Kakva godina iza mene. Od Aninog ulaska u “Zadrugu 6” je ludilo pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila srećna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude, ali eto kada bude čula šta se desilo biće jako tužna – priča Milena.

(Telegraf.rs)
Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE