Radio BalkanFox

Mili otkrio kako je nastala Cecina pesma “Maskarada”

Pokojna Marina Tucaković bila je i ostaće najveći hitmejker na ovim prostorima. Ipak, kada ste uspešni, tada vas mnogi napadaju, pa su se tako neretko čule priče da je ona uzimala tekstove za male pare od nepoznatih autora i preprodavala kao svoje, za mnogo veći novac.

To je bio slučaj i sa pesmom “Maskarada”, kada se pre nekoliko godina oglasila za medije žena koja je pričala da je autor dela teksta za nju. 

ATAImages/Antonio Ahel

Marina Tucaković

Međutim, sada je Aleksandar Milić Mili rešio da otkrije istinu. Kao što je poznato, Marina i on su godinama sarađivali sa Cecom Ražnatović, a kompozitor je ispričao da su tekst za “Maskaradu” napisali upravo Tucakovićeva i on.

– U medijima se pojavila informacija da je tu pesmu napisao neko drugi, a da ju je Marina Tucaković uzela. Moram da razjasnim o čemu je reč. To me je jako pogodilo jer jednog najvećeg umetnika i tekstopisca kog smo imali, sad u medijima umanjujemo – počeo je Mili, pa nastavio:

ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Milić Mili

– Moram da kažem da smo ona i ja zajedno napisali tu pesmu, mogu da vam razložim šta sam ja napisao, šta ona. Radili smo je zajedno, dugo sve dok nije postala savršena.

Kako je otkrio, oni su na pesmi radili godinu dana, a ispričao je i gde je pronašao inspiraciju za nju.

– Za stih “živ se čovek na sve navikne“ dobio sam ideju gledajući “Petrijin venac” i od replike “Čovek se na sve navikne, voli da živi živina” je sve krenulo, od jednog duhovitog pristupa, a Marina je sastavila priču do kraja – zaključio je Mili u poslednjoj emisiji “Zvezde Granda”.

Antonio Ahel/Ata Images

Ceca Ražnatović

Ana Bekuta, koja je u žiriju pomenutog takmičenja, imala je pitanje za Milija.

– Što su ćutali dok je bila živa? – upitala je Bekuta, sa čim se Ceca Ražnatović složila:

– Tačno, a ne sad da izmišljaju priče!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE