Radio BalkanFox

Milica Pavlović nasilje doživela na svojoj koži

Milica Pavlović nasilje doživela na svojoj koži, ovo su detalji

Milica Pavlović uvek je bila na strani slabijih, a nedavni haos koji je izazvao serijski silovatelj Igor Milošević posebno je revoltirao pevačicu. Kako je sama istakla, situacija o kojoj su mediji danima brujali i te kako ju je potresla, a na svojoj koži je osetila kako izgleda biti žrtva progonitelja.

Milica Pavlović nasilje ne opravdava

– Imala sam par neprijatnih situacija koje su se neslavno završile. Jedan pripadnik obezbeđenja je bio na saslušanju nedavno zbog toga što me je uznemiravao. Nadležni su uradili izvanredan posao kada je moj slučaj u pitanju i na tome sam beskrajno zahvalna. Poslali su nadležno lice na adresu tog momka, upozorili ga i zaista se nikada više nije ponovilo. Želim da se osećam slobodno, a ne ugroženo, kao i svi ostali ljudi kako sa javne scene, tako i oni koji su van nje – rekla je pevačica i dodala:

Pročitajte: Milica Pavlović fanove ostavila u šoku – Pevačica hitno prekinula nastup u Herceg Novom (video)

– Da se ja pitam, napasnici, silovatelji i pedofili bi preko čela imali žig, to bi bilo obeležje koje bi ih pratilo do kraja života. Zaista ne bi trebalo da dolazimo u situacije da ih mi pratimo, gledamo i razmišljamo da li se radi o rizičnom licu ili ne. Lepo da im stoji žig na čelu, pa da bar na taj način budemo upozoreni da bismo mogli na vreme da pobegnemo. Hrišćanski je praštati i dati drugu šansu, ali u ovom slučaju smatram da mora da postoji obeležje i da nazovemo stvari pravim imenom – rekla je vidno uznemirena Milica Pavlović.

Pročitajte: Od nje je nasledila lepotu – Ovo je Mira Đorđević, majka Milice Pavlović, sa kojom godinama ne govori (FOTO)

Milica Pavlović nasilje nikako ne podržava i ne opravdava i smatra da svako ko se usudi da na bilo koji način fizički povredi drugu osobu treba pred zakonom da odgovara za svoje postupke.
Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE