Radio BalkanFox

Milica Pavlović progovorila o sputavanju od strane kolega, pa otkrila čime ju je Karleuša “kupila” za sva vremena!

Pevačica Jelena Karleuša večeras je u Beogradu na vodi održala koncert koji je poklonila najvernijim fanovima. Ulaz je bio besplatan, a povod izlazaka albuma “Alfa” i “Omega” nakon 11 godina diskografske pauze.

Mnoge poznate ličnosti sjatile su se na ovaj događaj, a ekipa Republike našla se na licu mesta i obavila intervju sa njima.

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša

 

Milica Pavlović, sa kojom ima hit pod nazivom “Mašala”, a pevačica nam je govorila o prijateljstvu sa Karleušom, kao i “podmetanju noge” od strane ostalih kolega sa estrade:

– Od prvog dana poznanstva smo želele duet, čekale smo da naiđe momenat. Ne mogu da sakrijem uzbuđenje… Da mi je neko rekao da ćemo nas dve tako dobro sarađivati, sve je išlo neverovatno glatko – govorila je Milica za Republiku.

Foto: Republika

Jelena Karleuša i Milica Pavlović

 

– Estrada jeste jedna velika džungla, postoje oni koji smatraju da je okej sputavati druge, to je i dan-danas prisutno. Jako mi je drago što me je Jelena ovako najavila, pod utiskom sam onoga što je rekla, ona zna da sam ja neko ko navija za svoje ljude – dodala je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE