Radio BalkanFox

Milica Rađen pokazala kako uživa sa sinom

Bivši vaterpolista Nikola Rađen je danas izveo suprugu Milicu Rađen i naslednika iz porodilišta „Narodni Front“ u centru Beograda, gde su ih nasmejane sačekali fotoreporteri.

Nakon što su se smestili i naslednika doveli i svoje ljubavno gnezdo, Milica se oglasila na svom Instagram nalogu, i pokazala nekoliko detalja iz njihovog stana.

Naime, Milicu i Nikolinog naslednika kom su dali ime Aleksej, sačekali su baloni i sitnice koje su raznežile javnost, čime se pevačica odmah pohvalila.

Milica je objavila i fotografiju sina u kolicima dok spava pored prozora i balona.

– Dome, slatki dome – piše na storiju uz fotografiju.

Inače, Nikoline ćerke iz prvog braka sa pevačicom Anom Kokić bratu su dale ime Aleksej, a ponosni tata je podelio sreću sa najbližima i upriličio veliko slavlje, nakon čega je priznao i da mu je bivša supruga Ana čestitala na rođenju sina.

ATA Images/Antonio Ahel

Milica i Nikola Rađen

Podsetimo, Milica i Nikola Rađen su se verili početkom novembra, a zatim sklopili građanski brak 28. decembra 2022. godine kada su i upruličili svadbeno veselje na jednom prestoničkom splavu. Nekoliko meseci ranije, zakleli su se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE