Radio BalkanFox

Miljana i Zola kuju plan da pomere granice u rijalitiju, u sve ubacili i zadrugarku

Bivši rijaliti par, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, ponovo su bliski i zajedno provode vreme u “Eliti”, a Zola je sada došao na ideju da ode sa njom do Rajskog ostrva, a u zadatak je uključio još jednu učesnicu Elite:

Miljana Kulić i Zola YouTube/Zadruga Official
Miljana Kulić i Zola YouTube/Zadruga Official • Zadruga Official / youtube
Miljana i Zola
Miljana i Zola

– Imam ideju da ti budeš mama, a Vivien tvoja ćerka. Slušaj me, imam ideju celu za Drvo – rekao je Zola.

– Ne može ona da bude moja ćerka – kazala je Miljana.

– Slušaj me, mislio sam da zadatak traje dva dana. Zamolimo Drvo da Vivien bude tvoja ćerka, a ti njena majka domaćica. Živećete na Rajskom ostrvu. Dešava se to da sam ja tvoj ”drug”, a zapravo sam švaler – kazao je Zola.

– Ko mi je muž? – upitala je Miljana.

Miljana Kulić i Zola
Miljana Kulić i Zola

– Ti si kao ostala udovica. Ja kao tvoj drug, dolazim noću kod vas, a ti govoriš da sam ti samo drug. Svrha je da pojačamo naš odnos, ali samo dva dana da traje. Mislim da bi baš razvalili ovaj zadatak. Dolazim svaki dan, njoj donesem čokoladicu, a Vivien neka glumi da je klinka koja se obraduje kad dođem. Ja sam tvoj zagondžija, a ona ne zna. Daš joj cuclicu, nas dvoje pijemo kaficu. Uveče kažeš da ću spavati kod vas. Spavaćemo u istom krevetu, ali nećemo imati ništa. Nama treba Miljo da pomerimo granice. Nećemo više plakati za stolom, bolje je da pobegnemo od tenzije. Pravimo naše za*ebancije. Ženo, volimo se, samo je potrebno da budemo jači nego ikad. Sad sam stvarno ozbiljan. Ti joj govori: ”Ćero moja, nemoj se ljutiti jer je Zola ovde”. Kako ti se čini, iskreno? – upitao je Zola.
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE