Radio BalkanFox

Miona Jovanović na ivici besa, reagovalo obezbeđenje

Miona Jovanović i njena veza sa Nenadom Aleksićem Ša obeležili su ovu sezonu rijalitija Elita. Njih dvoje se svakodnevno svađaju i mire, a danas popodne viđena je i Miona Jovanović na ivici besa kada je čak i nasrnula na repera, pa je moralo da reaguje obezbeđenje.

Miona Jovanović na ivici besa, reagovalo obezbeđenje zbog pevačice

Naime, nakon dnevne debate na temu da li partneru treba pokazivati slabosti, došlo je do sukoba ovog para, a pokazalo se i kako izgleda kada je Miona Jovanović na ivici besa i kada pevačica krene u fizički okršaj sa partnerom za kojeg mnogi tvrde da je Mionina žrtva i marioneta za opstanak u rijalitiju do finala, kao i da je Miona spremna na sve.

Miona Jovanović na ivici besa

Ša i MionaPrintskrin/Youtube

Ona nikad neće da prizna da je kriva, a ja znam. Neću da se raspravljam, ovo je smešna priča – rekao je Ša nakon čega je Miona Jovanović na ivici besa ppanula kao oparena i izazvala vanredno stanje u Beloj kući.

– Da li si je ranjavao svaki put kad te je vređala? – pitao je Đedović.

Ja ne ranjavam. Ja nikad ne najavljujem. Ja treba da se lansiram u kosmos, na osnovu onoga što je pričala. Ona uvek hoće da ispada hrabra za stolom, a ranjiva je. Ja se na ovo više ne pecam – dodao je reper.

Pročitajte i – Upoznajte babu Mione Jovanović – Ne priznaje Ša za zeta ni za živu glavu

U toku rasprave, Aneli Ahmić je reperu otkrila da se Miona naljutila na njega, jer je rekao da on svoje osvete ne najavljuje, što Nenada nije preterano pogodilo jer je odlučio da se do kraja rijalitija Željka Mitrovića ne svađa sa svojom devojkom koja svako malo raskida sa njim, međutim, Miona Jovanović na ivici besa zbog te situacije, zaletela se na njega i krenula da ga štipa, pa je obezbeđenje jedva uspelo da je obuzda od daljeg sukoba sa Nenadom Aleksićem Ša sa kojim je u turbulentnom odnosu.

 


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE