Radio BalkanFox

Mira Škorić sa ćerkom Milicom u provodu, sličnost je neverovatna

Nakon dosta vremena Miru i Milicu ponovo imamo prilike da vidimo zajedno u javnosti 

Mira Škorić na koncertu Jelene Karleuše sa ćerkom Milicom
Mira Škorić na koncertu Jelene Karleuše sa ćerkom Milicom foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Mira Škorić i njena ćerka Milica Jeremić večeras su krenule u zajednički provod i to ne bilo gde, već na nastup Jelene Karleuše. 

 

Na koncertu se okupio veliki broj poznatih ličnosti, kako oniih koji su nastupali, tako i onih koji su došli da čuju njene nove pesme.

 

Ipak, čini se da su pažnju najviše privukle dve dame, pevačica Mira Škorići  i njena ćerka, Milica Jeremić. Njih dve retko kada imamo prilike zajedno da vidimo u javnosti, ali ovog puta nam se ukazala prilika.

 

 

Ono što su svi primetili jeste činjenica da je Milica majčina slika i prilika. Jedina razlika je što Milica ima plavu kosu, dok je Mira brinta, koja je po toj boji kose prepoznatljiva godinama.

 

Mirina ćerka je izrasla u prelepu ženu, koja je pre godinu dana stala na ludi kamen sa Sebastijanom Kaplarevićem. I tom prilikom svečanost su ulepšale brojne poznate ličnosti, a među najprimećenijim bila je i Jelena Karleuša. 

 

 

Ovo dugogodišnje prijateljstvo nema granice, pa je jasno i zašto je Mira sa ćerkom večeras na ovom događaju. 

 

Mira i njena ćerka veoma liče, a da Milica ima drugu boju kose bilo bi teško raspoznati ko je majka, a ko ćerka. Mira se veoma podmladila i izgleda sjajno za svoje godine.

 

Da podsetimo, pevačica Mira Škorić bila je deset godina u braku sa uglednim hirurgom Vasom Jeremićem, sa kojm je dobila ćerku Milicu koja je zavšila za lekara, a tokom pandemije korona virusa radila je s najtežim pacijentima u bolnici u Batajnici. 

 

Bonus video:

 

Delić atmosfere sa Karleušinog konceta pogledajte ovde 

 

 

 

 

 
Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE