Radio BalkanFox

Mislila sam da mi je puklo slepo crevo, a to je bila beba

MISLILA SAM DA MI JE PUKLO SLEPO CREVO, A TO JE BILA BEBA: Nisam imala pojma da sam TRUDNA! Bila sam MRŠAVA i nisam imala SIMPTOME

Foto: Printscreen/Tik Tok

Kajla Simpson, tada studentkinja druge godine Univerziteta u Indijani, uživala je u žurki, kada je iznenada osetila intenzivan bol u stomaku. Hitno su je odvezli u Urgentni centar, ubeđeni da joj je puklo slepo crevo. Međutim, ispostavilo se da je krenula da se porađa, iako nije imala pojma da je trudna.

– Otišla sam u bolnicu misleći da imam upalu slepog creva. Počela sam da vrištim od bolova i doktor je utrčao u moju bolničku sobu. Bila sam šokirana kada mi je rekao da bebina glava viri – ispričala je Kajla u svom TikTok videu, koji je postao viralan.

Objasnila je da je imala redovne menstruacije i da je zapravo smršala u mesecima pre nego što je dobila svoju, sada već skoro jednogodišnju, ćerku Medi.

@kaylanicolesimpson

crazy that a year ago I was 9 months pregnant


♬ Made You Look – Meghan Trainor

– Moje menstruacije su bile sasvim normalne i trajale su po četiri, pet dana – nastavila je.

Kada je reč o fizičkim promenama, Kajla tvrdi da uopšte nije imala trudnički stomak, već da je sve vreme bio ravan i zategnut. Rekla je i da je zapravo smršala 13 kilograma i da nikada nije bila tako mršava. Na snimku je pokazala i fotografije na kojima se vidi njena vitka figura u bikiniju tokom drugog tromesečja.

Objasnila je i da je njena mama, koja je bila pored nje tokom hitnog porođaja, sve vreme slala poruke njenom tati.

„Ona je trudna“, glasila je poruka njene mame, dok je tata samo odgovorio: „Molim?!“

Svi su bili šokirani i zbunjeni, korisnici koji su odgledali ovaj video su takođe ostali zatečeni.

„Ovo je tako strašno, moj najveći strah“, napisao je jedan korisnik.

„Moja najgora noćna mora“, dodao je drugi.

Međutim, bilo ih je i nekoliko sa sličnim iskustvom.

„To se desilo i meni. Imala sam infekciju mokraćnih kanala i otišla sam u hitnu pomoć sa strašnim bolovima i tada su mi rekli da sam trudna. Dva dana kasnije dobila sam ćerku“, glasio je jedan komentar.

Uprkos tome što nije očekivala trudnoću i bebu, Kajla kaže da je došla kući dva dana nakon porođaja sa svojom „savršeno zdravom bebom i novom najboljom prijateljicom“.

(Kurir.rs)

Bonus video:

ČUDO KOJE SE DOGAĐA JEDNOM U 700.000 TRUDNOĆA, DESILO SE U LESKOVCU! Jelica je za 4 godine rodila dva para blizanca, istog pola

01:49

ČUDO KOJE SE DOGAĐA JEDNOM U 700.000 TRUDNOĆA, DESILO SE U LESKOVCU! Jelica je za 4 godine rodila dva para blizanca, istog pola

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE