Radio BalkanFox

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića borio se sa viškom kilograma dugo

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića borio se sa viškom kilograma dugo

Pored mnogih rigoroznih dijeta kojih se pridržavao Viktor Živojinović dugo nije uspeo da skine kilograme, pa je dostigao i težinu od čak 163 kg.

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Instagram

Pevačica je tada izjavila da su ona i njen suprug često pravili večere dok su deca bila mala i da je Viktor u to vreme dostigao cifru od 163 kg i da je njoj bilo jako teško i da je patila zbog svega toga.

“Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes” – rekla je Brena.

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Instagram

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića je zbog svoje kilaže morao da se obrati stručnjacima i to mu je po svemu sudeći najbolja odluka jer sada izgleda odlično.

Pročitajte Viktor Živojinović prkosi bivšoj, skinuo 50 kilograma – Mogla si da imaš ovo telo, jahtu…FOTO

Počeo je da trenira i promenio je način ishrane što je ubrzo dovelo do vidljivih rezultata, ali kako je Kurir jednom preneo, zbog masnih naslaga na stomaku koje su se nateže topile, morao je da se podvrgne liposukciji.

Podsetimo, Viktor je jednom prilikom na Instagramu objavio fotografiju tokom procesa mršavljenja, ističući rezultate koje je postigao.

– Pre 2017. i posle 2019. – napisao je Viktor ispod fotografije, a on je očigledno uspeo da održi željenu kilažu sve do sada.

U septembru 2018. godine, Viktor je izjavio da je smršao 50 kilograma.

“Nisam tačno odredio koliko bi još trebalo da izgubim kilograma, ali do 10 najviše. Važnije mi je da se zategnem i da mišići postignu dobru formu. Dobijam komplimente od kad sam smršao 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje – izjavio je tada Viktor.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram
Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE