Radio BalkanFox

Muška noga ne sme da kroči na ovo ostrvo! Sve je namenjeno ženama, a evo i zbog čega (FOTO/VIDEO)

Smešteno uz obalu Finske u Baltičkom moru, ostrvo pod imenom SuperShe verovatno je jedan od najposebnijih na svetu.

 

 


Ne zbog cene za sedmodnevni aranžman, pa čak ni zato što je ušuškan u čarobnom finskom arhipelagu. Ovo je ostrvo toliko posebno jer do njega ne može doći dobar deo svetskog stanovništva, tačnije – nijedan muškarac!

Naime, pre nekoliko godina jedna preduzetnica je prodala svoju firmu i kupila ovaj mali komadić raja na Zemlji, s ciljem da stvori savršenu oazu isključivo za žene. Sve pripadnice lepšeg pola na ovom ostrvu mogu da provedu nekoliko dana i posvetie se sebi, svom telu, umu, duši…

 

 

Zajednica poznatija kao SuperShe, koja okuplja žene širom sveta kako bi jedna drugoj pomogle da žive zdrave, osnažene živote, zamisao je Kristine Rot, koja je do pre nekoliko godina vodila konsultantski posao vredan više miliona evra. Odlučila je da proda svoju firmu kako bi isprobala nešto sasvim novo.

– Odlučila sam da svoju energiju usmerim na nešto zabavno i nešto što me nadahnjuje i stvorila sam mrežu jakih žena. Tako sam došla na ideju za ostrvo SuperShe. Želela sam da ženama dam prostor da budu ono što jesu i uče jedna od druge, daleko od spoljnog sveta – izjavila je prilikom pokretanja projekta ova uspešna žena o kojoj su pisali najuticajniji svetski mediji.

 

 

Od kako je pokrenut projekat 2018. godine, ostrvo je zaokupilo maštu žena širom sveta koje su prigrlile njegovu lepotu i samoću, koristeći ga kao lek za dušu i katalizator za kreativnost.

Ovde na ovom stenovitom prostranstvu, ogrnutom borovom šumom, nalazi se zaštićeni prostor oslobođen od pritisaka svakodnevnog života u društvu kojim dominiraju muškarci.

– Naše SuperShe ostrvo je pomlađujući i siguran prostor gde žene mogu ponovo da otkriju sebe i svoje želje. Mesto gde mogu da budu svoje – kaže Rot.

Vazduh na ovom ostrvu je jedan od najčistijih na svetu, obogaćen mirisom borovine koji je pravim melem za dušu i telo.

 

 

Aktivnosti su uglavnom usmerene na zdravlje i dobrobit žena, uključujući jogu, meditaciju i časove kuvanja, kao i energičnije aktivnosti poput veslanja na dasci i plivanja.

Za one koji više vole miran odmor među drvećem, postoje mogućnosti za traženje hrane u šumi, dok plaža sa zlatnim peskom nudi prostor za sunčanje. Savremene viseće mreže i prostori za odmaranje pozivaju posetiteljke da se sklupčaju uz dobru knjigu, piše Putni kofer.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs


Neverovatno otkriće naučnika! Ono što su pronašli dobilo je naziv po Marvelovom zlikovcu Venomu

Zanimljivosti

Novootkriveni pauk koji je pronađen u Australiji dobio je ime po glumcu Tomu Hardiju, koji glumi Marvelovog zlikovca Venoma.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE