Radio BalkanFox

Nataša Poli na Kanskom festivalu

IZ PARČETA NAJLONA VIRILA INTIMNA ZONA, KANSKA PUBLIKA U NEVERICI Čuvena Ruskinja skoro gola izazvala KOLAPS na crvenom tepihu

Foto: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / IPA / Profimedia

Kanski festival je u punom jeku, a sinoćna premijera filma „Emilia Perez“ okupila je ogroman broj holivudskih zvezda i slavnih lepotica. Iako crveni tepih ove prestižne manifestacije podrazumeva vrhunsku eleganciju i raskoš, s vremena na vreme neka od dama reši da se ogluši o ovo pravilo i da prednost golišavim kreacijama.

Tako je sinoć Kanski festival obeležila slavna manekenka Nataša Poli, pojaviviši se u skandaloznom izdanju koje nije moglo da prođe nezapaženo.

Nataša Poli
foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, ova 38-godišnjakinja izabrala je neverovatno oskudnu kreaciju, za koju je svakako trebalo i samopouzdanja i odvažnosti, ali i spremnosti da vas radoznali pogledi prate čitavo veče. No, čuvena Ruskinja navikla je da bude u centru pažnje.

Nataša je uskočila u asimetričnu kreaciju od crnog, prozirnog tila ispod koje se nazire seksi korset-bodi koji je malo toga ostavio mašti na volju. Bodi ima toliko minijaturni donji deo, da je intimna zona ove manekenke bila polovično ogoljena, dok ga sa zadnje strane krasi tanga koja je takođe otkrila veći deo zadnjice.

Nataša Poli
foto: Daniele Cifalŕ/NurPhoto/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atraktivna Ruskinja znala je da će ova haljina izazvati pometnju, pa je ostatak njenog izdanja bio prilično minimalistički. Zaokružila ga je crnim, kožnim natikačama i srebrnim nakitom, te nenametljivom šminkom i niskim, zalizanim repom.

Nataša je, inače, godinama bila poznata kao zakleta plavuša, ali je sada rešila da napravi zaokret u imidžu o pređe u tabor brineta.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE