Radio BalkanFox

"NE DIRAJ PEŠKIR, NAKAZO!" Nema osobe koja se ne seća Maje iz Velikog brata, pogledajte kako i GDE Nišlijka sad živi!

Foto: Youtube Printscreen/Big Brat

Ostala je prepoznatljiva upravo po svojim rečenicama.

Prva sezona prvog rijalitija na ovim prostorima “Veliki brat” emitovana je 2006. godine, a tada je domaća publika imala priliku da upozna energičnu Nišlijku Maju Đorđević. 

Maja je za tadašnje vreme i rijaliti smatrana skandal majstorom budući da je često ulazila u sukobe sa cimerima, i bila bez dlake na jeziku. 

Verovatno ne postoji osoba koja se ne seća Majinih povika “Ne diraj peškir”, kao i psovki koje je tadašnja rijaliti takmičarka izgovorila nakon što su ostali ukućani nastavili da koriste njen peškir… 

Maja Đorđević

Maja Đorđević

Foto: Instagram printscreen/ kiddo.beatrixx

- St*ko, majmune, ne diraj peškir! - urlala je tada Maja. 

- Znači tol'ki kr***n sam bila da sam napisala 'ne diraj'. Znači ne diraj, s***o, majmune, ne diraj nakazo! - vikala je ona.

Maja Đorđević

Maja Đorđević

Foto: Youtube Printscreen/Big Brat

Maju smo posle izlaska iz rijalitija kratko mogli da gledamo kao pomoćnicu voditeljke Ane Mihajlovski ali je veoma brzo otišla iz Srbije i preselila se u Las Vegas gde živi život punom plućima i slike sa dalekih destinacija ponekad podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ona već godinama nije prisutna u domaćoj javnosti. Ipak, na njenim profilima na društvenim mrežama može se videti da Nišlijka uživa u životu i putuje na egzotične destinacije. Na Majinim fotografijama iz sadašnjeg perioda videćete kako proslavlja Novu godinu na plaži na Havajima, ili kako se vozi brodom na Aljasci, gde se družila uživo sa kitovima, koje je do tada mogla samo na televiziji da gleda, ali i kako se provodi na karnevalima i u noćnim izlascima.

 
Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE