Radio BalkanFox

Ne izbegavajte ovu predivnu jesenju boju! Kombinujte i uz braon

Pogledajte nekoliko predloga kako da braon nijansu učinite toplijom i atraktivnijom…

Iako je jesen asocijacija za braon boju, ove sezone je akcenat na raznim kombinacijama. Svetski stilisti savetuju da su u trendu čak i one boje koje su bile atraktivne ovog leta, ali se odlično uklapaju i uz braon. Pogledajte nekoliko predloga kako da braon nijansu učinite toplijom i atraktivnijom.

Foto: Shutterstock

Boja vina razbija monotoniju

Bordo 

Boja vina spada u jesenje nijanse i odlično se slaže sa braon. Iako su obe boje tamnije, odlučite se da jedna bude upečatljiva, savetuju svetski stilisti. Nećete pogrešiti ako obučete bordo haljinu, crne čarape i braon čizme do ispod kolena.

Svetloplava

Iako ova boja nije prava asocijacija za jesen, stilisti kažu da je ona idealna da razbije jesenju mračnu modu. Oni savetuju da obučete farmerke ili pantalone u toj boji uz braon košulju ili džemper.

Foto: Shutterstock

Crna pored braon boje

Crna 

Verovali ili ne, ove sezone je naglasak na kombinaciji crne i braon. Ako su vam ove boje mnogo tamne, modnu kombinaciju možete da razbijete šarenom ešarpom i crvenim karminom.

Zelena

Takozvana vojnička zelena odlično ide uz braon, ali pazite da ne preterate. Važno je da dobro iskombinujete ove dve nijanse. Neka preovlada jedna, a druga samo za detalje.

Foto: Shutterstock

Bež ili krem boja ide uz sve

Bež

Bež ili krem boja ide uz sve. Još ako je uklopite sa braon garderobom, postići ćete pravi jesenji efekat. Birajte braon pantalone ili suknju sa bež košuljom.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs


Cipelice, kaži ko sam! Evo kako vrsta obuće koju nosite otkriva vaš karakter

Moda i lepota

Nije sasvim slučajno to što u ormaru imate više patika od salonki ili baletanki…

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE