Radio BalkanFox

Ne može da jede ni pije! Sebe naziva plastičnim čudakom i ne namerava da stane sa operacijama (FOTO)

Austrijanka Viena Virstel iz Beča ne može da jede normalno nakon što je potrošila hiljade i hiljade evra na estetske operacije za povećanje usana.

Viena je takođe imala tretmane čela i obraza, kao i nekoliko operacija povećanja grudi. I pored toga što zbog novih usana ne može da jede i pije, nema nameru da prekine sa operacijama.

Jedva čekam da dobijem još veće usne. Veoma sam uzbuđena i veoma sam srećna zbog svojih velikih usana. Uvek sam ih želela takve – kaže ona.

 

 

Njene operacije učinile su je metom mnogih koji kritikuju njen izgled. Bez obzira na komentare, Viena, koja sebe naziva “plastičnim čudakom”, ponosna je na svoj izgled i ohrabruje sve da se ne plaše da rade nešto zbog čega će se osećati sigurnije u sopstvenom telu.

 

 

Viena trenutno deli stan na Majorci u Španiji sa Džesikom, koju nazivaju “ženom sa najvećim grudima u Austriji“. Džesika je potrošila oko 50.000 evra na plastične operacije da bi postala prava Barbika, a zakazala je još jedan tretman kako bi dobila još veće implantate, piše Miror.U čemu najčešće grešimo kada kiselimo kupus?

Recepti

Na nekoliko stvari treba obratiti pažnju prilikom kiseljenja kupusa, kako biste uživali u omiljenim zimskim jelima.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE