Radio BalkanFox

Ne zna se koja je lepša

Nakon što su mnogi mislili da je Bora Đorđević raskrstio sa bračnim životom nakon prvog razvoda, pevač se iznenada zaljubio u izvesnu Aleksandru i ona je 2010. godine postala njegova druga supruga.

Bora ĐorđevićFoto: Snežana Krstić / Ringier

Bora Đorđević

Ipak, ispostavilo se da u ovom braku Bora neće pronaći sreću te se par razveo 2014. godine. Lepa Aleksandra, koja je 26 godina mlađa od pevača, tada je Bori poželela više uspeha u novoj ljubavi.

Blic preporučuje

Bora i bivša supruga Aleksandra

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Bora i bivša supruga Aleksandra

– Istina je da smo se razveli. To nije ništa čudno, ljudi se svakodnevno razvode. Nema potrebe pričati o tome više. Bori želim sve najbolje i mnogo sreće sa novom devojkom – rekla je Aleksandra svojevremeno za “Blic”.

Bora ni posle svega nije izgubio veru u ljubav te je u svoj život pustio lepu Dubravka, a njegova današanja, treća i, kako roker kaže, poslednja supruga porušila je sva pravila koja je imao i promenila njegovu svakodnevicu.

Dubravka i Bora

Foto: Dejan Briza / Ringier

Dubravka i Bora

Muzičar se zbog ljubavi sa 28 mlađom i atraktivnom Slovenkom preselio u Ljubljanu, a venčali su se u maju 2016. na grčkom ostrvu Santorini.

– Bacio sam sidro u mirnoj Ljubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju – rekao je muzičar svojevremeno.

Borina žena Dubravka

Foto: Nikad nije kasno / youtube

Borina žena Dubravka

– Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim – ispričao je tada Bora za “Story” i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe:

– Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost – rekao je roker.

Video: Rada Manojlović dobija bakšiš


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE