Radio BalkanFox

Nemoj da te gepekujem! Bilo ludo vreme

Goran Stojičević Karamela poznat je po svojim izvanrednim imitacijama, trenutno radi na jednoj, kako on kaže, slobodnoj televiziji.

U emisiji “Balkanske prevare” postao je poznat među širom masom jer je dovodio realne, ali i te kako teške životne priče.

Ovog puta gostovao je u emisiji “Divan šou” kod voditelja Ivana Gajića.

01:34

NEMOJ DA TE PUCAM, GEPEKUJEM! Karamela o ludom vremenu: Znao sam da će se naljutiti zbog teksta, ali nisam hteo da ga menjam!

A otkrio je da li je nekada morao da ublaži reči koje je dobio u tekstu, kako se pojedina lica sa estrade ne bi naljutila:

– Pa ja sam znao da će se naljutiti, imao sam tu moć da ublažim, ali sam bio đavoljak, nisam hteo mnogo da ispravljam tekst jer mi onda nije bilo duhovito. Gledao sam uvek da bude duhoti, čak mi i Brena pitala zbog čega ne menjam tekst. To je jako teže bilo, skinuti glas od pevačice i uraditi drugi tekst, parodiju, a da zvuči na taj glas. To je mnogo teško.

Potom se osvrnuo na jednu parodiju koju je napravio na konto Mire Škorić:

– Obično je Dejan radio spot pevačicama, a potom mi uradimo parodiju. Nije se naljutila, Mira i ja smo u dobrim odnosima. I kada je bilo sa pištoljem, kada kaže ‘nemoj da te pucam, da te gepekujem’ to je bilo to vreme ludila i zanimljivo. Te imitacije su zaista ostavile pečat, niko se nije pojavio posle mene sa tim. To je i sreća i talenat.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

VOLIM NAROD, ALI JEDNU STVAR NIKAKO NE RAZUMEM! Karamela progovorio o neprijatnostima zbog imitacija pevačica

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE