Radio BalkanFox

Nenad Aleksić Ša o gubitku bebe s Vanjom

Govoreći o braku, pa ogromnoj drami zbog koje su se na izvesno vreme sada i rastali, Nenad Aleksić Ša ispričao je za crnim stolom „Zadruge” kako su on i Vanja Ignjatović izgubili bebu.

– …Brzo smo ušli u brak, ali sam u startu znao da je osoba prava za mene, jer mi je legla na prvu kao i ja njoj. Suština priče je da sam malo bio ubrzao celu priču ne što se braka tiče, naravno da smo želeli i dete da imamo, pored njenog Viktora. Greška je što sam došao ovde iskreno jer pričam pred ovim ljudima – počeo je Ša svoju ispovest, pa je na pitanje voditeljke šta se te noći dogodilo, odgovorio:

„Bio sam sebičan!”

Nenad Aleksić Ša, ATAImages/Antonio Ahel

 

– Pa ja je*iga. Konačno dođeš do svega što si želeo ceo život… Ja sam u jednom momentu toliko postao posesivan. Govorila mi je da popustim, jer je moja 24/7, ne ide nigde, sa mnom je. Skapirao sam sebe kao pravog oca njenom sinu, nisam bančio i pijančio i strah da to ne izgubim je doveo do učestalijih rasprava. Postoji detalj koji bi pojasnio šta se nama desilo. Živeo sam svoj san i čekao ceo život da se to desi, a ja ne znam da li bi trebalo da pričam sad. Trebalo je da je razumem kao ženu u tom trenutku, a bio sam sebičan i gledao da razumem svoju bol – kazao je Aleksić, ali se tu nije i zaustavljao.

„Izgubili smo bebu, posle dva meseca!”

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša, ATAImages/Antonio Ahel

 

– Nisam joj verovao kad ide kod roditelja, nisam imao poverenje, a trebalo je. Time sam je malo udaljavao i pritiskao sam je. Mi smo krili to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Prvi put nešto što sam ceo život želeo i što su mi svi idioti i indijanci govorili da nikad ne mogu da budem otac. Izgubili smo bebu, to je to. Posle dva meseca. Krili smo to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Jako mi je teško palo, čekao sam to ceo život. Trebalo je da dam lufta, prostora. I na kraju to je*eno veče kad je sa drugaricama izašla ja napravim frku, odreagujem katastrofalno i odem kod majke da prespavam…

– Vratim se i vidim popakovane stvari. Ja kao ja, svašta izgovorim, svašta, bukvalno. Izgovaram reči koje je*iga, ono, takav sam kad prsnem… Naravno da sam moljakao svaki dan po ceo dan, volim tu ženu i stalo mi je do nje, braka, njenog deteta, njene porodice koja je predivna. Sve je toliko savršeno da bi se zauvek odvojili. Je*eš reči, ja mogu da pričam šta god. Sve su karte kod nje, ljuta je i ima prava – objasnio je reper, a zašto je između njega i supruge došlo do problema i posle njenog pakovanja, čeka vas u snimku koji sledi.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE