Radio BalkanFox

Nesuglasice u Kraljevskoj porodici

PROBLEMI U RAJU? KEJT MIDLTON STREPI OD HARIJA: Evo u čemu je problem

Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Nesuglasice princa Harija i Megan Markl s kraljevskom porodicom neće tako brzo nestati, tvrde mnogi koji su upućeni u situaciju.

Bivša kraljevska dopisnica BBC-ja Džini Bond izjavila je za britanski tabloid OK! magazin da je Kejt Midlton bila toliko “povređena i uvređena” postupcima para nakon njihovog napuštanja kraljevske porodice da je potpuno odbacivala mogućnost pomirenja.

– Kada dolazite iz srećne, ujedinjene porodice – kao što je slučaj s Ketrin – neverovatno je teško razumeti kako ljudi mogu da se otuđe – tvrdi Bond.

Nesuglasice princa Harija i Megan Markl s kraljevskom porodicom neće tako brzo nestati, tvrde mnogi koji su upućeni u situaciju.
Nesuglasice princa Harija i Megan Markl s kraljevskom porodicom neće tako brzo nestati, tvrde mnogi koji su upućeni u situaciju.foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

– Mislim da je verovala da razdor može da se popravi pa smo je, nakon sahrane princa Filipa, videli kako razgovara s Harijem i očito podstiče Vilijama da učini isto. Ali sada znamo da to nije uspelo. Zapravo, Vilijam i Hari su imali žestoku svađu odmah nakon sahrane. Dođe trenutak kada jednostavno morate da prihvatite da srećne porodice nisu igra koju svako može da igra – dodala je Bond.

Istakla je i da su Kejt i Vilijam jak tim, te su verovatno zajedno došli do zaključka da razdor s Harijem ne može da se popravi u doglednoj budućnosti.

– Zatvorili su svoje umove za tu mogućnost i odlučili da nastave sa svojim životima – dodala je.

Stručnjakinja za kraljevsku porodicu, Kejti Nikol, dodala je da je bivša “fantastična četvorka” pukla nakon Harijevih zluradih izjava i memoara “Rezerva”.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/Alo)
Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE