Radio BalkanFox

Nigde nije med i mlekoZabava

„NIGDE NIJE MED I MLEKO“ Đani progovorio o razvodu mlađeg sina Marka: „I Slađa i ja se svađamo oko gluposti, pa se ne razvodimo“

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da se sin Radiše Trajkovića Đanija razvodi, međutim folker priznaje da u tome nema istine, iako ni u jednom odnosu nije sve savršeno.

.

Foto: Mitar Mitrović / Ringier

.

– Ne, on se ne razvodi! Nigde nije med i mleko, naravno! Ja sam sa Slađom 29 godina u braku, nekad mi se ne dopada kako postavi tanjir i viljuške na stolu, pa se posvađamo, ali to su gluposti… Ne razvodiš se zbog jedne ružne reči, poruke ili bilo čega… Tako da je sa Markom i njegovom ženom sve u redu – rekao je Đani.

Blic preporučuje

Svadba Đanijevog sina

Foto: Andrej Kranjc / Ringier

Svadba Đanijevog sina

Otpratili se na mrežama

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da se mlađi sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković navodno se razvodi.

Mlađi Đanijev sin, Marko i njegova supruga Minja, otpratili su jedno drugog sa Instagrama što je izazvalo sumnju da Trajkovići imaju bračne probleme.

Takođe, Minja je obrisala sve zajedničke fotografije sa suprugom i sklonila njegovo prezime.

Par se venčao u Hramu Svetog Save, a potom su napravili veliko gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu gde su okupili i veliki broj poznatih ličnosti.

(Grandonline)

VIDEO:Đani ubacuje bakšiš u ranac na nastupu


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE