Radio BalkanFox

Nika Antolos pokazala je kako izgleda s i bez filtera: ‘Ljepota nema nikakve veze s kaputom’

Još samo jedan podsjetnik da slike lažu. Ja izgledam kao slika broj jedan, sve drugo nisam ja. Već očekivanja Instagrama, napisala je Nika Antolos (33). Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija. Prva prikazuje njezin realan izgled, a na drugima je dodala neke filtere kako bi pokazala koliko se izgled pomoću njih može promijeniti.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Ne dozvolite posumnjati u svoju ljepotu, ona ionako nema apsolutno nikakve veze s ovim kaputom na kostima, budite lijepi riječima i djelima. Oni nisu kao mlijeko. Ne kvare se s godinama – savjetovala je Antolos.

– Imati savjest što miruje, srce koje u san tone mirno. Ljepota je zaista podana dobrota, sebi i drugima. Ne dozvolite da tu istinu itko zamagli – poručila je.

Pratitelji su joj u komentarima ostavili brojne emotikone srca te joj poručili da joj filteri nisu potrebni jer je prirodno lijepa.

‘Ja sam i uživo vidjela da je top’, ‘Svakim danom si sve ljepsa i ljepsa’, ‘Divna’, ‘I najljepša si na prvoj fotografiji’, pisali su joj.

Foto: Instagram/Nika Antolos

Inače, Nika se 14 godina bori s multiplom sklerozom. Protiv bolesti odlučila se boriti promjenom životnih navika. Izmijenila je prehranu, a između ostalog, u potpunosti se okrenula vjeri.

– Zdrava hrana je uz molitvu uvijek bila početak i kraj zdravog čovjeka. Ovaj osjećaj slobode od bolesti uma i tijela ne bih mijenjala za ništa na svijetu, zaista sve što Gospodin sastavi kroz trnje putuje do sunca, ali stigne. Hvala Ti veliki –  napisala je svojedobno na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/Nika Antolos

Najčitaniji članci


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE