Radio BalkanFox

Nikolina Pišek istimarila je pa zajahala konja: ‘Sklanjate se s puta ako me vidite! I držite fige’

Sunčano i vruće rujansko podne Nikolina Pišek provela je na zagrebačkom Jarunu. Opušteno i sretno jer napokon je pronašla vremena za sebe.

U visokim čizmama, tajicama i uskoj majici, televizijska voditeljica uputila se na jahanje. Istimarila je konja, napravila je s njime par krugova pa je zaključila:

Foto: Instagram/screenshot

– Sljedeći put, budući da sam relativno upućena u osnove, idemo u divljinu Jaruna, nepredvidivu džunglu Savskog nasipa i otvorenu ravnicu. Držite mi fige i sklanjanje se s puta ako me vidite. 

Foto: Instagram

Ovo ljeto brčakala se u Grčkoj, na Malti…

Prije nekoliko tjedana vratila se s godišnjeg odmora. Ovo ljeto nema gdje nije bila. Grčka, Italija, Malta, samo su neke od popularnih destinacija koje je obišla.

Brčkala se u bazenu, moru… Dijelila je fotografije, videozapise. Dobivala je komplimente, ali i kritike.

Foto: Instagram

‘Odajete dojam površne osobe opsjednute vlastitim tijelom’

Nakon što je podijelila fotografiju na kojoj gušta u bazenu, javila joj se jedna od pratiteljica. Zasmetalo joj je to što je voditeljica ovo ljeto, prema njezinu mišljenju, previše pozirala u bikinijima i dijelila takve objave na Instagramu.

– Gledam malo Vaš profil, čemu toliko golotinje i samopromocije? Odajete dojam površne osobe opsjednute vlastitim tijelom. Vrlo plitko i otužno. Nije na razini gospođe u Vašim godinama. Vjerujem da imate više za ponuditi. Možda sam u krivu – poručila je gospođa u komentarima, na što joj Nikolina nije ostala dužna.

Foto: Instagram

– Apsolutno ste u pravu. Hvala vam – odgovorila joj je voditeljica.


24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE