Radio BalkanFox

Nikolina Pišek tužila svekra Mišu Grofa

Život voditeljke Nikoline Pišek se posle smrti supruga Vidoja Ristovića okrenuo naglavačke. Ona vodi veliku bitku oko nasledstva sa svekrom Viktorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof. 

Njih dvoje se mesecima javno prepucavaju, a Miša Grof je izneo niz uvreda na račun snaje, a danas su završili na sudu. Naime, Nikolina ga je tužila za porodično nasilje, a Bornu Kotromanić, modnu dizajnerku za klevetu

ATAImages/ A.A./ Printscreen Instagram/ BornaKotromanić

Vidoje Ristović, Nikolina Pišek, Borna Kotromanić

– Reč je o osobama koje su se, ne mojom željom, upetljale u moj život, ja ih nisam pozvala, i meni je iskreno žao što oni očito nemaju nikog od dobrih i bliskih prijatelja, ili rodbine, koja bi ih uputila da svojim delovanjem štete drugima, a ponajviše sebi. Ja sam to pitanje u potpunosti prepustila u ruke stručnih osoba, odnosno sudstva, pravosuđa i institucija za koje verujem da će odraditi pravi posao – kazala je Pišekova, te istakla da su joj svekar i modna dizajnerka naneli veliku štetu. 

Printscreen UNA TV

Nikolina Pišek

– Jedna stvar je štetiti sebi, na to ne mogu da utičem i nije me briga, a druga stvar je štetiti drugima. Ti ljudi bi trebalo da shvate da svako delovanje ima svoje posledice, neke su i dugoročne. Možda nekima uspe u takvom delovanju da prođu nekažnjeno, ali ne kada se to delovanje usmeri protiv mene i moje porodice. Jedino što mogu da uradim, jeste da nastavim mirno da živim, ne obazirući se na njih, jer me se oni ne tiču i nadam se da će institucije da urade pravi posao – da ih uklone iz mog života i smestiti ih u institucije.

Podsetimo, Borna je direktno prozvala Nikolinu da konzumira narkotike, zbog čega je ona podigla tužbu protiv nje, još  30. septembra. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE