Radio BalkanFox

Nina Janković hitno prevezena u bolnicu, suprug je ne ispušta iz vida!


Glumica Nina Janković važi za jednu od najlepših glumica mlađe generacije, a pažnju publike privukla je ulogom zavodnice u filmu „Montevideo bog te video“, kada je njena karijera krenula da ide ka vrhu.Lepa Nina je vrlo aktivna na Instagramu, gde sa svojim pratiocima deli fotografije iz života, pa je možemo videti kako se odmara, šta radi kad odmara od posla, kako se šminka i pravi frizuru…

 Nina Janković nedavno je doživela nezgodu tokom porodičnog ručka u prirodi, kada se slučajno opekla vrelim uljem. Na svom Instagram profilu, Nina je podelila snimak na kojem se vidi kako joj je muž pružao podršku i vozio je u kolicima nakon što su joj sanirane povrede.

U opisu snimka, Nina je šaljivo napisala: „Oni krompirići su naravno završili na mojim nogicama“.

 

Nakon nezgode, Nina je hitno prevezena u bolnicu gde su joj lekari sanirali povrede. Glumici su stavljeni zavoji na obe noge, a njen muž je bio uz nju tokom celog incidenta pružajući joj podršku i pomoć.

Po izlasku iz bolnice, Nina je bila vidno potresena, što su primetili i brojni prolaznici. Mnogi pratioci su joj putem društvenih mreža uputili reči podrške i poželeli joj brz oporavak.

Nina Janković je poznata po svojoj iskrenosti na društvenim mrežama, a njeni pratioci su sigurno zahvalni što je i u ovim trenucima sa njima podelila deo svoje privatnosti. 

BONUS VIDEO:
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE