Radio BalkanFox

Ništa kao roditeljska snalažljivost! Ovaj tata je našao način kako da se igra sa decom, a da se ne umori (VIDEO)

Dok deca igraju “bejzbol”, tata sedi i pecaroškim štapom vraća lopticu.

Nema sumnje da je roditeljstvo teško i zahtevno, ali opet s druge strane i nagrađujuće. Ipak, to ne znači da roditelji ne koriste svaku priliku da sebi olakšaju stvari. 

Tako smo nedavno naišli na jedan snimak na kojem se vidi kako otac provodi kvalitetno vreme sa svojom decom, ali bez većeg fizičkog angažovanja. 

Zapravo, on je sebi namestio stolicu, na pecaroški štap zakačio lopticu, a palicu dao svom sinu. Udobno se smestio, a kada je sin zamahnuo i udario lopticu, ona je odletela, ali ju je pametni tata samo namotao nazad i to je bilo to. 

Nije bilo trčanja za lopticom i nerviranja što je otišla daleko, a dečak je bio srećan što je uspeo da je pogodi. 

Na snimku je i njegov brat, koji sigurno čeka svoj red. 

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu sa početka teksta. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs


Naša Ana je odnela 1. mesto na svetskom prvenstvu u Italiji! Njena disciplina nije priznata kod nas, ali se nada da će to promeniti (FOTO)

Zanimljivosti

Ana Vukman iz Beograda je nedavno osvojila 1. mesto na SP u Italiji iz plesa na svili.

sledeća vest
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE