Radio BalkanFox

Nova podela muških polnih organa

Studija Univerziteta Stenford pokazala je da je tim naučnika došao do podatka da je prosečna veličina polnog organa u erekciji u svetu porasla za 24 odsto u poslednjih 29 godina.

S druge strane, naučnici iz Španije utvrdili su da muškarci mogu da se podele u dve kategorije kada je u pitanju veličina njihovog penisa: na one koji mogu da se pohvale pozamašnom veličinom „alatke“ kada je opušten i na one koji su manje upečatljivi bez erekcije, ali tokom nje postaju znatno veći.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Osim toga, napravili su definiciju koja muškarcima pomaže da shvate kojoj grupi pripadaju – oni čiji ponos „naraste“ više od 56 odsto u erekciji, pripadaju grupi „rastućih“ polnih organa, dok „padajućim“ pripadaju svi oni koji u uzbuđenom stanju porastu za 31 odsto ili manje. Inače, prosečan muški polni organ „poraste“ za 42 odsto kada prelazi u stanje uzbuđenja, a naučnici su istakli da većina muškaraca pripada toj kategoriji.

Statistika je pokazala da 24 odsto muškarca ima ‘rastuće’, a 25 odsto muškaraca ‘padajuće’ polne organe. Preostalih 51 odsto ne može da se svrsta ni u jednu od te dve kategorije. Ovo istraživanje će se predstaviti na kongresu Evropskog udruženja urologa u Milanu u Italiji, a vođa studije, doktor Alonso Isa, istakao je da je u njemu učestvovalo 225 muškaraca.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

Seka Aleksić gola u peni

00:15

Seka Aleksić gola u peni

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE