Radio BalkanFox

OBOŽAVAM KINEZE, IMAM POPUST KOD NJIH Ruška Jakić otkrila tajnu svog prepoznatljivog stila i poslala SNAŽNU PORUKU!
Ruška Jakić važi za nekog ko ne robije trendovima i stereotipima, a svojim izgledom privlači pažnju gde god se pojavi. Ruška je sada govorila o svom stajlingu, stavovima, a imala je i bitnu poruku za sve.

Voditeljka neretko ističe da se oblači u kineskim buticima, i da nema problem sa jeftinom odećom, već sve ume da iznese.

– Kineze obožavam. U jednoj robnoj kući imam srebrnu karticu i uvek imam popust kod njih, a i svašta nađem kod Kineza. Oblačim se i u Bulevaru u butiku za tinejdžere, oni mi jave da su stigle nove trenerke, ove su sad hit za proleće, jako su u modi – priča Ruška.

Ruškina rečenica “Dobro jutro, lepotice” i danas je veoma popularna, a sada je imala još jednu poruku.

– To je ogromna poruka. Svi su mislili da sm odlepila kada sam to izgovorila, ali to jeste bitna poruka. Moraš da radiš na sebe da bi sebe zavolela, ako ne volim sebe kako ću vleti tebe? Moja poruka je: “Grlite se, ljubite se i izazivajte hormon sreće – poručila je Ruška.

06, August, 2021, Belgrade – The funeral of Miroslav Lazanski in the Alley of Merited Citizens at the New Cemetery. Ruska Jakic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
06, avgust, 2021, Beograd – Sahrana Miroslava Lazanskog u Aleji zasluznih gradjana na Novom groblju. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kurir.rs/Republika

newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE