Radio BalkanFox

OD TRUDNICE DO PROSTITUTKE: Spisak takmičara "Zadruge 6" je predugačak! Ima starih, ali i sasvim novih lica

Foto: Srbija Danas/Instagram

Ovo će pomeriti granice istorije rijalitija!

Fanovi rijalitija „Zadruga“ broje sitno do početka šeste sezone u septembru, a u medijima se spekuliše ko bi mogao da uđe na velelepno imanje u Šimanovcima.

Tako se za sada spekuliše o postojećem spisku koji je isplivao, a ne njemu su uglavnom stari zadrugari.

Zadruga 6

Foto: Srbija Danas

Dalila Dragojević navodno ulazi u „Zadrugu 6“ za pozamašnu svotu novca. Starleta je, kako pišu domaći mediji, potpisala ugovor vredan 150.000 evra. 

Pored drugoplasirane iz pete sezone popularnog TV formata u Šimanovcima će se ponovo naći njen bivši izabranik Filip Car, a ako su šuškanja tačna, produkcija je u pregovorima sa Dragojevićkinim trenutnim izabranikom, tajanstvenim Gringom.

Dalila Dragojević

Foto: Srbija Danas

Starleta Stanija Dobrojević ponovo će ući u rijaliti „Zadrugu, a kako se spekuliše, ona će biti samo gost, što se desilo i prethodne sezone.

Pored Stanije, kako se šuška, ulazi i njen bivši dečko Marko Marković. Kršni Crnogorac će se ponovo takmičiti u rijalitiju za glavnu nagradu, a da li će doći do pomirenja sa Dobrojevićevom, ostaje nam da vidimo kada spektakularna sezona bude počela.

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Foto: Srbija Danas

U šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija naći će se i Nenad Lazić Neca, poznati tiktoker, koji je svoju šansu već imao u četvrom serijalu. Neca je potpisao ugovor sa Pinkom, a pored njega, sa sobom će povesti i brata blizanca Predraga Lazića Pecu, kom će ovo biti prvi put u rijalitiju.

Još jedno, vrlo dobro poznato ime će se naći u rijalitiju ,“Zadruga 6″, a to je bivša zadrugarka i starleta Anja Todorović. Nakon što je diplomirala novinarstvo, Anja je odlučila da ponovo zakorači na velelepno imanje.

Pored ovih imena, šuška se da će Kristijan Golubović sa devojkom Kristinom Spalević takođe biti deo imaginarijuma.

Kristijan Golubović u automobilu

Kristijan Golubović

Foto: Srbija Danas

Prisustvo Lepog Miće ne dovodi se u pitanje. Ovaj već tradicionalni stanovnik luksuznog zdanja u  Šimanovcima ponovo će živeti  pred  TV kamerama.

Mediji su prenosili da će u Pinkov rijaliti ući i transrodna pevačica i javno deklarisana prostitutka Elektra Elit, a poznata dama je redovno vesti o svom učešću u „Zadruzi“ delila na Instagramu. Potvrda ili ne, ostaje da vidimo.

Navodno, u šestoj sezoni će se naći i učesnici afere elitna prostitucija (detaljnije OVDE).

elektra-elit

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Produkcija je za ulazak u  „Zadrugu 6“, kako saznajemo, planirala i Miljanu Kulić, ali to će se dogoditi, zaisgurno, sredinom sezone, kada se rijaliti-zvezda u potpunosti bude oporavila. Uz nju, nema sumnje da će se provući još tri dobro poznata imena – Nenad Macanović Bebica, Lazar Čolić Zola, ali  i njena majka Marija Kulić.

Kako saznajemo, veliki napori se ulažu u to da se pred kamerama u septembru nađu i trudna Ana Korać, ali i njene suparnice Maja Marinković i Aleksandra Subotić. No, ove dame za sada, još, tvrde pazar.

Dejan Dragojević snimao golu Aleks na prepunoj plaži

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija „Zadruga“, možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE