Radio BalkanFox

Oglasila se Ljuba, uputila ćerki dirljive reči!

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić danas ima veliki razlog za slavlje, a u pitanju je proslava njenog 27 rođendana. Aleksandra je jako aktivna na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i svaki dan kači kako provodi dan i uživa sa svojom porodicom, a danas je imala najviše objava gde je delila čestitke koje su stizale sa svih strana. 

Foto: E stock

Aleksandra Subotić

Ipak je najviše pažnje privukla je čestitka njene majke, Ljube Pantović, koja je sve raznežila slikom koju je podelila i jako emotivnim rečima koje je uputila svojoj mezimici. Naime, Ljuba je okačila sliku, kad je Aleksandra bila mala na svom storiju na društvenoj mreži Instagram. 

Srećan ti rođendanko, da mi uvek budeš lepa, zdrava i srećna i da ti se sve želje ostvare – napisala je Ljuba Pantović na svom Instagram profilu uz fotografiju koje je podelila. 

Mnoge zanima da li će Aleksandra povom svog rođendana napraviti neku gala proslavu, ali i da li joj je njen izabranik već kupio neki skupoceni poklon, kao što je to činio svake godine do sad. Sigurno je da će Subotićeva podeliti svaki detalj svog rođendanskog slavlja, jer nikad nije imala problem da sa svojim fanovima i pratiocima deli trenutke svog privatnog života.
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE