Radio BalkanFox

OGLASIO SE BLAŠKO O PRIJI: Ovo se dugo čekalo!

Republika je nedavno prva pisala o navodnom incidentu Filipa Živojinovića i Danijela Blažića Blaška, menadžera pevačice Aleksandre Prijović. Do navodnog incidenta došlo je na jednom gala slavlju u prestonici, a na društvenoj mreži Tviter pojavili su se informacije o navodnom skandalu. Naime, kako je jedna korisnica navela, na gala slavlju došlo je do tuče između Filipa i Aleksandrinog menadžera. 

Kako “Kurir” navodi, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera zbog navodne Filipove ljubomore, koji je Aleksandru navodnu optužio da ga vara upravo sa Blaškom.

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Prijović i menadžer Blaško

Niko od troje aktora navodnog skandala sa tog slavlja se još uvek nije oglašavao povodom ove situacije. Međutim, Blaško je za sve svoje pratioce na društvenoj mrežiInstagram imao važno saopštenje i lepe vesti povodom Prije. 

Mi smo povodom skandala u kojem se danima piše u medijima pokušali da stupimo u kontakt sa Aleksandrom na broj poznat redakciji,povodom situacije koja trese javnost, ali se nije javljala na naš poziv. Potom smo kontaktirali Blaška na broj poznat redakciji, ali ni on nije odgovorio na naš poziv.
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE