Radio BalkanFox

Olivera Gudelj navijala za sina samo u društvu ćerke

Olivera Gudelj navijala za sina samo u društvu ćerke, a gde je Tasa

Juče je naša reprezentacija odigrala utakmicu protiv Brazila i nažalost izgubila 2:0. Ipak, stras navijača sa tribina bila je glasnija od svakog neuspeha pa su se kako među ljubiteljima fudbala, poznatim facama našli i članovi porodice naših fudbalera. Među njima, kako vidimo bila je i majka i sestra uspešnog sportiste Nemanje Gudelja.

Pročitajte: Cecina naslednica izgledom obara s nogu ali ovaj snimak sve je iznenadio – Nemanja Gudelj zabrinut (video)

Foto: ATA images

Olivera i Vanja žustro su navijale za svog sina i sve naše igrače, objavivši sliku sa tribina. Bila su u drštvu njihovog dobrog prijatelja. A sve to ne bi bilo toliko čudno da i Anastasija nije bila jedan od vatrenijih Gudeljevih navijača. Cecina naslednica navijala je i bodrila svog dečka, ali u društvu svoje sverkve očigledno nije dobrodošla.

Pročitajte: Gudelj ostavio Cecinu naslednicu – Anastasija potvrdila ove vesti putem Instagrama, srce se kida FOTO

Olivera i Duško – Ljubav prema fudbalu je nepremostiva

Ipak, spontana slika otkrila je i da je Jelenin suprug bio u Kataru takođe u želji da svojim kolegama pruži podršku u presudnim trenucima. Duško Tošić uživao je utakmici dok je Olivera spontalo slikala selfi… Ovim putm otkrili su da ih spaja jedna te ista ljubav i tanka veza – prema fudbalu i terenu…

Da li zasita u njihovom odnosu poste određeni pritisci i netrpeljivost, nismo sigurni, ali mnogi su zbunjeni ovim Oliverinim potezom.

Pročitajte: Ovo će da boli – Anastasija novom fotografijom direktno provocira svekrvu, da li će joj Nemanja ovo oprostiti

Zbog čega Anastasija nije na slici sa Oliverom i Vanjom, sami prosudite…

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Instagram
Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE