Radio BalkanFox

Olja Crnogorac stala pred kamere nakon 12 godina, evo zašto je nije bilo

Jelena Lukić

|

Nekadašnja manekenka i tv lice Olja Crnogorac se u jeku svoje popularnosti povukla sa malih ekrana i svoju sreću pronašla na obroncima Fruške Gore.

Olja Crnogorac
Olja Crnogorac • Instagram

Nekadašnja manekenka i tv lice Olja Crnogorac se u jeku svoje popularnosti povukla sa malih ekrana i svoju sreću pronašla na obroncima Fruške Gore, gde skuplja mir za projekte na kojima je angažovana.

Olja Crnogorac
Olja Crnogorac

Kako i sama kaže, povukla se onog trenutka kada je osetila da ne pripada medijskom svetu, i da mnogo toga više može da ponudi osim lepote :

„Ja sam neko ko je bio država za sebe, nikada se nisam dodvoraval nikome, vodila ih na ručkove, družila se sa njima, e baš zato im nisam odgovarala, a oni su iz nekih svojih pobuda pisali razne ružne tekstove kako bi meni naškodili. -rekla je Olja a zatim dodala.

– Mislim da sam radila na pogrešnim televizijama, da sam radila pogrešne formate, i ja se nisam pronalazila u tome da pitam pevačicu koliko su joj novca gurnuli u grudi, ili da prolazim sa asistentom svako moguće pitanje, pa na kraju da mi se ta ista pitanja brišu jer je neko prijatelj kuće.“

Bonus video:
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE