Radio BalkanFox

Osječanin Dragan kaskader je u holivudskom filmu ‘Plaćenici 4’: Radio je s Dolphom Lundgrenom


Da se trud i rad isplate pokazao je mladi trener iz Osijeka, Dragan Franjković, koji je dobio priliku biti dio filma ‘Plaćenici 4’. Još veća čast je ta što je bio dvojnik glumcu Dolphu Lundgrenu (65).

Vijest je sam podijelio na društvenim mrežama.

– Nakon dugo godina bavljenja borilačkim sportovima i samoobranom, rukovanjem oružjem, raznim sportskim projektima i natjecanjima, seminarima, edukacijama i sličnim projektima, idućeg tjedna izlazi možda i najveći projekt na kojem sam radio. Bilo mi je izrazito zadovoljstvo raditi na ‘Expendables 4’, velikom hollywoodskom filmu koji ima tradiciju dugi niz godina – započeo je Dragan.

– Radio sam kao ‘dubler’ ili dvojnik velikom glumcu Dolph Lundgrenu kojega sam pratio još kao klinac. Cijeloga života mi govore da izgledam kao Ivan Drago – dodao je pa otkrio s kojim je još zvijezdama imao priliku raditi kod snimanja ovog filma.

– Bila mi je velika čast raditi s njim i sa brojnim drugim zvijezdama poput Jasona Stathama, 50 centa, Megan Fox, Tony Ya, Randy Couture – napisao je Dragan. Dodao je i kako je na filmu radio i kao kaskader te kao ‘fight choreographer’ za scene u kojima glume 50 Cent i Megan Fox.

Dragan je već radio na nekim filmskim hitovima, kao što je ‘Hitman’s wife’s bodyguard’ gdje je radio sa Salmom Hayek. Uz veliki uspjeh u kaskaderskom poslu, Dragan je vlasnik Sportske akademije u Osijeku.
24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE