Radio BalkanFox

Otkriveno zbog čega je Gastoz u zatvoru na Tajlandu: Njegov prijatelj izneo detaljeZabava

Otkriveno zbog čega je Gastoz u zatvoru na Tajlandu: Njegov prijatelj izneo detalje

Nenad Marinković Gastoz uhapšen je na Tajlandu, a uskoro će biti deportovan za Srbiju.

Nenad Marinković Gastoz

Foto: RAS Srbija

Nenad Marinković Gastoz

Gastozov prijatelj Damjan Čarapić, poznatiji kao Tozla sada je otkrio detalje hapšenja.

Čuli smo se, on će doći vrlo uskoro, vidim da tamo po medijima razvlače neke gluposti, ono „niđe veze s mozgom“. Ostaviću njemu da ispriča šta se sve desilo, ali u principu, nije napravio nikakav veliki prestup. Najveći problem je taj što je njemu istekla viza i zbog toga su ga najviše smarali – priča on i dodaje:

– Moje mišljenje je, sad ne znam, nije mi on to rekao, ali koliko sam skapirao situaciju, izvalili su da je neka javna ličnost i onda su gledali na svakom ćošku da mu uzmu pare. Zato su ga i toliko zadržali, zato to ovoliko traje. U principu, nije hteo da produži vizu, bio je u fazonu danas ću, sutra ću, i onda su ga zaustavili na motoru, vozio je pijan. Kad su to videli, tražili su mu pasoš, videli su da mu je istekla viza pre 15 dana i zbog toga su ga zatvorili – naveo je Tozla, pa pojasnio:

– E, sad, na Tajlandu su bili praznici i onda ga je sve to uhvatilo i zato je ovoliko dugo potrajalo.

Prema njegovim rečima, poslednji put su se čuli pre pet, šest dana.

– Pošto nema telefon kod sebe, nego ima osobu koja mu dolazi u posetu, čujemo se tada i to preko govornih poruka. On je već sve završio, imao je suđenje zbog isteka vize, platio je kaznu i sad su kod njih neki praznici, čekamo da prođu. Ima još jedna komplikacija, biće deprotovan. Mora sa avio kompanijom da dogovori taj deport, nije to tek tako, uđe se u avion… Ali, on je okej i ono što gledate ne j*benom TikToku nije istina. Stalno mi šalju neke gluposti i pitaju je li istina da će u zatvoru da ostane 20 godina, kažem: Ljudi, gde vam je mozak?“- rekao je za Hype televiziju Tozla.

VIDEO:Gastoz o tuči


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE