Radio BalkanFox

Ova 3 znaka Zodijaka ovog vikenda doživljavaju ekstazu u ljubavi

Sve ukupno, energija je lepršava, sjajna i uzavrela, pa je nikako ne propuštajte.

Pixabay

 

Rak

Vaš sandučić sa porukama se puni ovog vikenda. Svi bi nekako da se druže s tobom a među njima je i nekoliko bivših. Ovog vikenda Rak zrači senzualnošću i šarmom i ne bi nikako trebalo da propusti ovaj raspored planeta.

Eksperimentišite sa svojim ljubavnim  životom i u krevetu i van njega. Opustite se i zabavite  i nemojte imati velika očekivanja ni od jednog od potencijalnih ljubavnika.

Pixabay

 

Vaga

Za vas rade svi aspekti seksualnosti, zanosa i lepote i zato ovaj vikend maksimalno iskoristite. Ne strahujte. Priđite svojoj simpatiji, započnite prvi komunikaciju preko Tindera. Trenutno, vaše reči nose ogromnu snagu, imate veoma magnetnu auru, a ljudi umiru od želje da se zabavljaju s vama. Vikend je vaš!

Pixabay

 

Jarac

Ove nedelje se osećate (neuobičajeno) emotivno kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako ste puni strasti i erotskog naboja, to je odlično! Romantika vam je nadohvat ruke baš kao i žestoka razmena sa partnerom od koga i dalje očekujete emotivno povezivanje. S pravom i u pravo vreme jer su subota i nedelja rezervisani za bliskost i najdublju intimu sa partnerom.

BONUS VIDEO:

instagram/serifovic

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE