Radio BalkanFox

Ova beba može da u sekundi promjeni BOJU OČIJU: Ljudi su š*kirani, ali postoji objašnjenje (VIDEO)

Čudan slučaj bebe čije oči mijenjaju boju je cijeli svijet iznenadio nakon što se pojavio viralan snimak na Tik toku. Na njemu se vidi kako zjenice dvomjesečnog mališana, inače zelenkasto sive nijanse, odjednom postaju crne, navodno u odnosu od raspoloženja i emocija. Beba je na početku mirna i u ustima ima cuclu, ali čim ju je izvadila majka počinje da negoduje i mijenja nijansu očiju.

@la_familia_pelusa

EN ESTE VÍDEO SE VE EL CAMBIO … finalmente lo encontré para mostrárselos… tenia dos Meses ahí el bebé y todavía no se le habían puesto verde jamás ….ahí eran GRISES Y SE LE PONÍAN casi NEGROS 😬

♬ love on the brain sped up – xxtristanxo

Čim joj je cucla vraćena beba se smirila, a boja ponovo postala svjetlija. Ovaj snimak je izazvao veliku radoznalost u svijetu jer su poznati slućčajevi u kojima oči postaju za nijansu svjetlije, ali, boja kod ovog djeteta se mijenja od sivo zelene do sasvim crne. Majka dječaka je saopštila da je snimak koji kruži star jer on ima trenutno dvije godine, ali je iznenadila sve otkrićem da njen sin i dalje mijenja boju očiju..

Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji se nalazi OVDJE.


B portal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE