Radio BalkanFox

Ova dva horoskopska znaka stalno misle o vrelim akcijama

Pojedini horoskopski znaci ne mogu da se obuzdaju kada su u pitanju seksualne igrice i uzbuđenje. U njihovim mislima se naime stalno motaju po glavi razne seksualne maštarije.

Škorpija

Nije iznenađenje da je ovaj izrazito strastveni znak na vrhu liste kada je u pitanju maštanje o seksu. Iako su poznati po nepoverljivosti i sumnjičavosti, nakon što vas Škorpije provere i procene da ste odani i pouzdani, oni će radosno osloboditi svoju divlju stranu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Škorpijina strast će vam svakako obezbediti da vaš ljubavni život ne bude nikada dosadan. Dok im je seks neprestano u glavi, očekujte od njih da šalju seksi poruke tokom dana, budu u toku s najnovijim seks igračkama na tržištu i budu ekstremno eksperimentalni sa položajima za seks.

Ovan

Vrlo su energični i prilično odvažni pa se pripremite na spontanost kada imate posla s Ovnom. Oni su takođe poznati po svojoj oštroumnosti i počastiće vas vrućim iznenađenjima u najneočekivanijim i savršeno neprikladnim trenucima. I ako ste ikada pomislili da su neke od njihovih prljavih ‘šala’ malo previše konkretne, verovatno ste u pravu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Za razliku od Škorpije, koja preferira emocionalnu privrženost kada su u pitanju njihovi seksualni partneri, Ovnovi su žestoko nezavisni i rado će zadržati listu prijatelja od poverenja sa kojima imaju prednost ili će se upustiti u veze za jednu noć bez romantične povezanosti, piše Purewow.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:00

Astro Lea: Najgore horoskopske kombinacije ! ZODIJAKALNO S01EP02

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE