Radio BalkanFox

Ovaj moćnik je prvi muž Cakane Radosavljević

Dragica Radosavljević Cakana već dve decenije je u skladnom braku, ali malo ko zna ko je prvi zakoniti suprug.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir Televizija

Naime, Cakanin prvi muž bio je tajanstveni Beograđanin Boris kojeg je upoznala u Makarskoj kada je imala samo devetnaest godina.

U to vreme, Cakanin prvi muž je radio na Institutu Juroslav Čeh, a ljubav sa pevačicom desila se na prvi pogled. Iako su u početku krili vezu, Cakana i Boris su vrlo brzo rešili da svoju ljubav krunišu brakom.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir TV

Venčanje je održano u krugu porodice i prijatelja, a pevačica se jednom prilikom prisetila kako je upoznala čoveka koji je osvojio njeno srce.

Sa njim sam se upoznala u Makarskoj, na moru. Sa devetnaest godina. Kada dolazite iz male sredine i upoznate nekoga ko je Beograđanin, ko vas još voli i vi volite njega, želite samo da pobegnete iz sredine iz koje dolazite. To mi je bilo, onako, fantastično. Volela sam ga, sve je bilo lepo i nisam morala da živim više u malom mestu – počela je priču Cakana.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Sonja Spasić

Nismo mi imali problema u smislu neverstva, već smo se jednostavno udaljili jer je on mnogo putovao. Potpuno smo se udaljili. Međutim, i dan danas se poštujemo i tu smo jedan za drugog, šta god da zatreba. On je divan otac – zaključila je svojevremeno pevačica za domaće medije.

Cakanin prvi muž nikada se nije javno eksponirao, a pevačica je oduvek poštovala njegovu želju da ostane anoniman. Kruna njihove velike ljubavi je ćerka Maja koja se rodila dve godine nakon njihovog venčanja.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:02:12

SVE MOJE PESME SU VEZANE ZA KOSOVO! Cakana na ivici suza progovorila o rodnom Leposaviću DOLE SKORO NIKOG NE POZNAJEM


Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE