Radio BalkanFox

Ovako danas izgledaju Nikola Sarić Sajko i njegova 10 godina starija partnerka

Muzičko takmičenje “Operacija trijumf” emotovalo se 2008. godine, a jedan od favorita u istom bio je i Nikola Sarić Sajko.

Nikola Sarić SajkoFoto: youtube

Nikola Sarić Sajko

Nikola je tada stekao veliku pažnju pripadnica lepšeg pola i bio jedan od favorita za pobedu. Ipak, nije nastavio da plovi muzičkim vodama.

Nikola Sarić i MilicaFoto: Instagram

Nikola Sarić i Milica

Sajko je osvojio srca posebno ženskog dela publike, međutim, upravo tokom takmičenja, planula je ljubav između njega i koreografkinje Milice Cerović, koja je sa takmičarima svakodnevno radila na plesnim pokretima.

Ljubav su u početku krili, a kasnije su je i obelodanili, međutim, mnogi su sumnjali u to da će njihova ljubav opstati, budući da je Milica od njega starija 10 godina.

Nikola Sarić i MilicaFoto: Instagram

Nikola Sarić i Milica

Ipak, Nikola i Milica pokazali su da prava ljubav ne zna za granice, pa su deset godina nakon takmičenja odlučili da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav.

Nikola se po završetku takmičenja još neko vreme bavio pevanjem, nakon čega je učestvovao u rijalitiju “Farma 2”, a potom se potpuno povukao iz javnog života.

Sajko je tada odlučio da se posveti ugostiteljstvu, pa je sa prijateljem otvorio kafić, a kada su razradili biznis, otvorili su još dva lokala.

– Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika – rekao je pre nekoliko godina Sajko, a potom dodao:

Nikola Sarić i MilicaFoto: Instagram

Nikola Sarić i Milica

– Moj život izgleda kafanski i svirački van medija. Sviram baš često, ali ne pevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim. Čujem se sa kolegama iz “Operacije Trijumf”. Skoro me je Vukašin zvao na neku zamenu. Sa Anom Bebić se takođe čujem, mada se ona udala i dobila dete, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze – rekao je nekada popularni Sajko.

Nikola SarićFoto: P. Dimitrijević / RAS Srbija

Nikola Sarić
Nikola Sarić Sajko i Milica CerovićFoto: P. Dimitrijević / RAS Srbija

Nikola Sarić Sajko i Milica Cerović

O ljubavi s Milicom je svojevremeno izjavio da je “sve isto samo što sad imaju burme na rukama i jedan papir u fioci”.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE