Radio BalkanFox

Ovako izgleda porodična kuća Bojane Barović

OVAKO IZGLEDA PORODIČNA KUĆA BOJANE BAROVIĆ: Odrasla u raskošnom domu koji je napustila kada se udala za Nikolu Rokvića (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

S obzirom na to da je odavno počela da se bavi manekenstvom, tačnije još u najranijim tinedjerskim danima, što ju je odvelo u inostranstvo, malo ko zna odakle je zapravo Bojana Barović. Supruga Nikole Rokvića rodom je iz Novog Sada čime se posebno ponosi i diči, a dokaz za to je fotografija roditeljske kuće.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Nemanja Nikolić

Dom Bojane Barović u Novom Sadu je prekrasan, sve je na svom mestu, a posebnost koja ga odlikuje je prostrano zadnje dvorište.Bake i deke čitavu zelenu površinu prilagaodili su svojim unucima, te Bojana uprkos tome što u svom stanu na Novom Beogradu ima takođe predivno dvorište, rado voli sa svojim mezimcima Simonom, Leonom i najmlađom Angelinom da se zaputi kod roditelja.

Bojana Barović
foto: Instagram/bojanabarovic

Ako je suditi po najnovijoj fotografiji i mališani su time oduševljeni, a kako i ne bi kada je kod bake i deke sve dozvoljeno, pa čak i to da se novosadski specijlaliteti od testa jedu sa eurokrenom prstima.

Ovaj po mnogo čemu poseban trenutak Bojana je podelila sa pratiocima na Instagramu, što je izazvalo predivne emocije i komentare kod njenih fanova.

Između ostalog, moglo se pročitati da je Bojana imala od koga da nauči kako da bude požrtvovana, brižna a opet majka oslobođena strahova i briga, ona koja svojoj deci daje slobodu i uživa u njoj.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

00:57

DEDA, TI SI NAŠ HEROJ I ANĐEO ČUVAR: Bojana Barović podelila emotivni snimak na kojem se njena i Nikolina ćerka OPROSTILA OD NJEGA

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE