Radio BalkanFox

Ovo su novi detalji o Avi Karabatić

U jednom periodu nije bilo moguće otvoriti bilo koji portal ili prelistati bilo koje novine, a da se u njima nije pojavljivala rijaliti zvezda i starleta Ava Karabatić, ali sada je situacija znato drugačija.

Više od dve godine, Ava nije gostovala ni u jednoj emisiji u regionu, a očigledno je da je odlučila da se povuče iz medija. Poslednja informacija o starleti je saznanje Kurira da je osuđena je na obavezno lečenje u bolnici za odvikavanje bolesti zavisnosti.

Kako saznaju domaći mediji, starleta više ne želi da bude prisutna u medijima.

– Ava ne želi više da bude u medijima i povukla se iz javnog života. Trenutno sa ocem živi u Splitu i smatra da je to najbolja opcija za nju. Ne koristi društvene mreže, a nekoliko puta su joj hakovali Instagram, Fejsbuk i Tviter – priča dobro obavešten izvor i dodaje:

Ava Karabatić
foto: Damir Dervišagić

– Odala se porocima. Puno pije, a nekoliko puta je i bila na lečenju od alkoholizma. Uz sve to se i dosta ugojila od velike količine alkohola i stresa koji je doživela. Nije joj lako, samo je otac ostao uz nju. Svi prijatelji su je napustili, slabo ima kontakt sa medijima, a nekoliko puta je i gasila karticu na koju su je pozivali razni ljude – zaključuje dobro obavešten izvor blizak starlet.

Starleta i rijaliti zvezda je svoj poslednji intervju dala letos u pisanom obliku za „Slobodnu Dalmaciju“ i tom prilikom kratko poručila da se posvetila slikarstvu.

Ava Karabatić
foto: Damir Dervišagić

– Sada vreme provodim tako što crtam ulje na platnu i ujedno vežbam. Najviše sam sa tatom, jer mi je jako teško. Ne mogu podneti da gledam oca kako je oslabio i izgubio 17 kilograma – poručila je kratko Karabatićeva.

Podsetimo, Ava Karabatić je hrvatska starleta, pevačica i manekenka koja je poznata pod nadimcima „kraljica rijalitija“ i „kraljica drame“. Rođena je 20. maja 1988. godine u Splitu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

NAJZANIMLJIVIJI MOMENTI DEGUSTACIJE IZ EMISIJE MAJKE I SNAJKE! Raša i Seka u najintimnijim momentima: Najbolji kadrovi

01:18

NAJZANIMLJIVIJI MOMENTI DEGUSTACIJE IZ EMISIJE MAJKE I SNAJKE! Raša i Seka u najintimnijim momentima: Najbolji kadrovi

Kurir
Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE