Radio BalkanFox

PALO POMIRENJE: Tomović i Ivana OPET ZAJEDNO? Vladimir sve oduševio OVIM POKLONOM, a ona se pohvalila!

Fanovi oduševljeni ovim gestom!

Nekadašnji zadrugar Vladimir Tomović pre dva dana stigao je u Srbiju, čime se pokrenula priča da ulazi u “Elitu”. On je to vrlo brzo negirao. 

Nakon toga bivši zadrugar privukao je pažnju storijem sa svog Instagram profila. Na fotografiji se vidi on kako drži veliki buket cveća. 

– Prođoh danas od stana do igraonice za decu sa cvećem u rukama, a narod me gleda kao da u najmanju ruku nosim bombu. Sve je pošlo u tri lepe – napisao je Tomović, pa objavio privatnu prepisku sa jednom damom.

Vladimir Tomović

FOTO:Instagram/printscreen/vladelije

- I sa lopatom u ruci (dok si radio bazene) i sa cvećem izgledaš vrh, Vlado! - napisala mu je gospođa, na šta je on odgovorio putem storija.

- Morao sam da podelim sa vama ovu čarobnu poruku. Ne poznajem gospođu lično, ali sve ti cvetalo i hvala ti do groba. P. S. Cveće je za moju kumu jer joj je bio pre par dana rođendan, a danas smo slavili, tako da se ne brinite. Nisam našao devojku. Još se nije našla neka opaljena i luda za mene - dodao je Vladimir.

Ivana Aleksić

FOTO:printscreen/Instagram/_ivv_

Iako je rekao da je buket bio namenjen kumi, mnogi su povezali to što je on kupio buket cveća baš na rođendan Ivane Aleksić, bivše žene Nenada Aleksića Ša, sa kojom su Tomovića ranije spajali.

Bivša zadrugarka se pohvalila sa pregršt čestitki koje je podelila na svojim storijima, a za sada je nepoznato da li je Vladimir bio sa njom na proslavi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

 
Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE