Radio BalkanFox

Penzija Saše Popovića je glavna tema u medijima

Penzija Saše Popovića je glavna tema u medijima

Direktor Granda Saša Popović je u emisiji otkrio kolika mu je penzija, dok je sa druge strane član žirija Dragan Stojković Bosanac istakao da redovno koristi gradski prevoz. Njih dvojica su se pred kamerama našalili, a tom prilikom su u javnost izneli nepoznate detalje.

Penzija Saše Popovića

– Da li si uzeo besplatnu karticu za gradski prevoz? Znam da ima mercedesa kocku koji troši 20 litara, pa ti se ne isplati da ga voziš po Beogradu – rekao je Popović.

Bosanac je odmah odgovorio Popoviću i potkačio ga je za njegovu penziju.

– Ja sam penzioner i dičim se svojom penzijom, ali podržavam sve mogućnosti koje vladaju u ovoj zemlji. Imam u Srbiji svoju kartu po kojoj se vozim za džabe po Beogradu, a ti verovatno imaš hrvatsku. Lako je tebi kad ne živiš od penzije, sramoto jedna – rekao je Bosanac.

Pročitajte: Saša Popović zaratio sa Jelenom Karleušom- Narod je ne želi

Penzija Saše Popovića

– Kako ne živim od penzije? Penzija mi je najmilija stvar – odgovorio je Saša.

– Lako je tebi kad imaš penziju 128.000 dinara – dodao je muzičar.

– Trenutno imam 102.000 – priznao je Popović, koji je jednom otkrio i na šta troši svoju penziju:

– Od penzije plaćam struju, gas, porez na imovinu, hranu, za porodicu, decu, deo ode na kućnu pomoćnicu i kad sve to poplaćam, ostane mi za krem bananice i dve žvake.

Penzija Saše Popovića

Inače, Saša Popović i Lepa Brena 2014. godine odlučili su da prodaju 51 odsto kompanije za 15 miliona evra. Njegov udeo u vlasničkoj strukturi tada je bio 49 odsto, pa mu je prodajom pripalo 7.350.000 evra, dok je pevačica posedovala 51 procenata i ona je postala bogatija za 7.650.000 evra.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar


Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE