Radio BalkanFox

Pevač sa suprugom doživeo strašnu nesreću, dugo je trebalo da prevaziđu strah

Poznati muzički par Nikolina Kovač i Saša Kapor u braku su već godinama, a njihov odnos važi za jedan od skladnijih na našoj domaćoj sceni.

Saša Kapor i Nikolina Kovač
Saša Kapor i Nikolina Kovač • Blic / Ringier
Iako su veoma srećni u ljubavi, njihov odnos je pre nekoliko godina obeležila strašna saobraćajna nezgoda.

Nikolina Kovač i Saša Kapor
Nikolina Kovač i Saša Kapor

– Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila… Trajalo je to oko dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona – rekla je Nikolina tada za Story.

Nikolina Kovač i Saša Kapor venčali su se 2013. i iste godine dobili su sina Nikolaja. Pevačica je tada napravila pauzu u karijeri i taman kada je nakon dve godine snimila pesmu, desilo im se nešto što im je u potpunosti promenilo živote.

Nikolina Kovač i Saša Kapor
Nikolina Kovač i Saša Kapor

– Kada sam snimila svoju drugu pesmu „Sumnjivo lice“ i posle udaje i porođaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene. Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor, jer je voda došla iznad nivoa prozora, bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život, i sebi, vratim mir – ispričala je svojevremeno Nikolina za Story.

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.
PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE