Radio BalkanFox

Pevač se slomio javno, OVE REČI će slomiti i najtvrđa srca! (FOTO)

Pre tri dana popularni pevač Mirza Selimović, koji je slavu stekao u takmičenju „Zvezde Granda“, oprostio se od svoje majke Nedrete Selimović putem emotivne poruke na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Nedreta Selimović je bolovala već neko vreme, a Mirza je pre mesec dana bio prinuđen da javno zatraži pomoć. Naime, putem svog Instagram profila, pevač je apelovao na ljude da doniraju trombocite njegovoj majci, navodeći specifične medicinske zahteve.

Pevač je juče sahranio majku, a danas se obratio svojim pratiocima i zahvalio svima na podršci.

Hvala rodbini, prijateljima i dragim komšijama na iskazanom saučešću i molitvama za moju majku. Siguran sam da je ona na nekom lepšem mestu i da ćemo uvek da je pamtimo i čuvamo u najlepšem sećanju – poručio je Mirza na društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Mirze Selimovića

Svojoj majci je posvetio i snimak. 

Odmori se, najdraža moja, voli te tvoj Mirza – napisao je Selimović i objavio baladu Džeja Ramadanovskog, „Živote, ženo bez morala“.

Republika

Foto: Instagram.com

Majka Mirze Selimovića

Mirza Selimović je izgubio jednu od najvažnijih osoba u svom životu, ali će sećanje na njegovu majku, kao i podrška koju dobija od svoje okoline, ostati kao važan deo njegovog puta ka ozdravljenju. Ovaj težak gubitak će sigurno ostaviti dubok trag u njegovom srcu, ali će takođe podstaknuti i snažnu podršku koju dobija od svojih fanova i prijatelja.

BONUS VIDEO:
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE