Radio BalkanFox

Pevačica se SLOMILA pred publikom, zamalo se SRUŠILA kad je videla njih (VIDEO)


Pevačica Lepa Brena izazvala je emotivne reakcije kod publike tokom svog koncerta u sarajevskoj „Zetri“. Naime, dok je izvodila pesmu „Ja nemam drugi dom“, na led ekranu iza nje se prikazivao snimak iz beogradske Arene, sa svim članovima njene porodice. Brenu je ovo duboko dirnulo, te su suze počele da joj teku niz lice, dok je publika oduševljeno reagovala na ovaj iskreni prikaz emocija.

Nakon što se malo sabrala, Lepa Brena je hrabro nastavila sa koncertom, izvodeći niz hitova za svoje pristune fanove. Njen nastup je bio ispunjen emocijama, a publika joj je pružila toplu podršku tokom celog nastupa.

Inače, na koncertu je kao gošća nastupila i popularna pevačica Senidah, a njih dve su zajedno izvele pesmu „Pusti, pusti modu“. Tokom njihovog nastupa, Lepa Brena je odglumila da skida Senidahinu odevnu kombinaciju, što je izazvalo smeh i dobro raspoloženje među njima i publikom.

Podećanaj radi, Lepa Brena nedavno je otkrila malo poznate detalje o svom braku sa nekadašnjim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem, te tom prilikom iznela i nekoliko zanimljivih detalja o svojim ljubavnim avanturama.  Naime, na pitanje koje je najneobičnije mesto gde je vodila ljubav, Brena je iznenadila odgovorom.

– Pa, u autu – priznala je pevačica, a ova neobična lokacija definitivno je izazvala pažnju javnosti i dodatno uvećala interesovanje za njenu priču.

BONUS VIDEO:
Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE