Radio BalkanFox

Planeta komunikacije, Merkur prelazi u znak Vage: Ova tri znaka se nalaze na nažešćem udaru, život im se menja iz korena


5.10. Merkur prelazi u znak Vage, gde će boraviti do 22 oktobra. Merkur kada se nađe u vazdušnom znaku ima tendencije da pokaže jako dobru energiju. To se najviše odnosi na ljude koji su rođeni u vazdušnim znacima. 

Mnogi Blizanci će moći da donesu dobre odluke posebno kada je u pitanju poslovna situacija koja već neko vreme stvara tenziju. A kada su u pitanju ljubavni odnosi ovaj Merkur donosi veliko razrešavanje posebno ako su u pitanju veze koje su započete ovog leta.

Kada su u pitanju ljudi rođeni u znaku Vage, uticaj ovog Merkura se oseća kroz veliku potrebu da razrešavaju odnose sa prijateljima i sa ljudima sa kojima su poslovno okruženi. Kada je u pitanju komunikacija u ljubavi, ona će biti kvalitetnija ali mnoge Vage neće uspeti do kraja da iskaže svoje misli. 

Što se tiče Vodolija, aktivira se polje komunikacije sa partnerom i u tom smislu stabilizuju se odnosi i razgovori koji su već neko vreme bili poremećeni. Mars u znaku Vage stvara još uvek osećaj tenzije i ljubomore ali mnoge Vodolije će uspeti da sačuvaju svoje odnose sa partnerom napravi način. 

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE