Radio BalkanFox

Planirala je ABORTUS i odlazak iz mog grada, KRTICA mi je javila ŠTA MI SVE PAKUJE!


Bivši učesnik “Zadruge” Filip Car oglasio se za Pink.rs nakon optužbi bivše verenice, trudne Aleksandre Nikolić, u emisiji “Elite” u petak da ju je varao i psiho-fizički maltretirao u Crikvenici, gde su živeli sve do nedavno.

Filip je, kako kaže, više ne prepoznaje.

Ona je totalno poludela, ja više ne znam uopšte šta se sa njom dešava! Ona nije osoba kakvom sam je ja smatrao i koju sam ja voleo, ovo je totalno neka druga žena, kao da su joj vrane popile mozak! Kojim je ona ljudima okružena i tim nekim fanaticima sa kojima ima kontakt – meni nije jasno, ali očito je razlog mog uništenja samo finansijske i medijske prirode, jer očito nijednom nije bila u medijima, osim što su je Dejan, Kristijan i takvi optuživali i što se vezivale za kojekakve priče… Ni za šta pozitivno nije bila u medijima, pa je rešila da mojim uništenjem, optužbama na moj račun, bude u medijima – počinje priču Filip za Pink.rs.

Desila se jedna prelepa stvar – iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala, zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira i ode iz mog grada koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su je uspeli ubediti da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene – priča Filip i zaključuje:

Imam sreće što u njenoj celoj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora mog i njenog, koji je bio pre svih optužbi, ali i posle onog nastupa na Pinku. Njen sledeći korak koji očekujem jeste ulazak u “Elitu”, pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o svojoj trudnoći i svojim odnosima. Više me ništa ne može iznenaditi od strane nje.

Autor: pink.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE